Onze Yoga docenten

Marion Philippo

Als eigenaresse en oprichter van deze yogaschool (sinds 2009) heeft Marion een sterk commitment om mensen te laten ervaren dat yoga de manier waarop je in het leven staat positief kan beïnvloeden. Haar jarenlange ervaring, de invloed van Zen in haar leven, haar drijfveer om altijd te blijven leren en te ontwikkelen, maken haar lessen tot een waardevolle mogelijkheid tot persoonlijke groei.

Ashtanga Yoga - Zen meditatie 


Larissa Strijker

Of je nu fysieke klachten hebt, mentale belemmeringen, emotionele pijn, yoga is voor iedereen, vind Larissa. Larissa legt graag de focus op het leren vertrouwen op je eigen krachten. Ze geeft de ideale veilige basis zodat jij je wortels kan schieten en kunt groeien & bloeien. "Is het niet heerlijk om thuis te komen in jezelf?" is haar motto.

Ashtanga Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga


Dorine Verhoeven

Yin yoga leerde Dorine om weer meer in contact te komen met haar lichaam, te ontspannen en te voelen wat ze nodig heeft. Ze deelt deze meditatieve vorm van yoga nu graag met anderen: rustige lessen waarin je weer leert luisteren naar je lichaam. Waarin jullie samen op zoek gaan naar je eigen grenzen, om dichter bij onszelf te komen. Om via deze weg te werken aan meer (zelf)acceptatie, ontspanning en balans!

Yin Yoga


Madeleine van den Hoek

Madeleine staat garant voor betrokkenheid en kwaliteit. Respect voor je lijf, je eigen ware natuur vinden, goed voor jezelf zorgen zijn thema's die altijd terugkomen in haar lessen. 

Hatha yoga - Yin yoga - Yoga nidra 


Astrid van Rens

Astrid's lessen zijn doorspekt met vakkundigheid, wijsheid, ervaring, mindfulness, aandacht, mededogen en geduld. Haar cursisten volgen al jaren haar lessen en zijn niet meer weg te slaan. Dat zegt alles over haar bijzondere aanpak. 

Yoga bij chronische pijn - Restorative yoga - Hatha yoga 


Pleun Sonnemans

Pleun neemt je in haar yin lessen graag mee om echt te (leren) ontspannen en de veiligheid in je eigen lichaam te voelen. Yoga is zoveel meer dan het uitvoeren van een serie houdingen, zegt ze. Naast dat er wordt gewerkt met de diepere lagen in je lichaam, nodigt Pleun je tijdens haar yin les uit om jezelf op een diepere laag te leren kennen. Zelfbewustzijn, verbinding, ademhaling, compassie, zachtheid en vertrouwen staan centraal.

Yin Yoga - adem coach


Wat onze cursisten schrijven ...

  Info & voorwaarden

  Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
  Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

  Contact

  Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  © 2008 - 2024   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen