Gun jezelf rust

Yoga in Vlierden

In hartje Deurne, een kleine 14 minuten rijden vanuit Vlierden ligt onze Yogaschool Joy of Yoga. Veel mensen uit Vlierden weten ons inmiddels te bereiken en ervaren dat de afstand van 5 kilometer zelfs met de fiets te doen is. Vanwege ons dagelijks aanbod aan yogalessen in de ochtenden en in de avonden kunnen zelfs mensen met een flexibele werkweek altijd terecht. We merken om die reden dat veel mensen uit Vlierden voor onze yoga en meditatie lessen kiezen.

Ook maken de ongedwongen sfeer, de prachtige ruime en warme zalen, de toegewijde docenten én het hoge lesniveau dat we al veel vlierdenaren als vaste yogacursist mogen begeleiden. Ook nieuwsgierig geworden om eens yoga te ervaren? Je hoeft niet lenig te zijn, je hoeft geen ervaring te hebben om met yoga te beginnen.

We hebben yogalessen voor iedereen. Yoga voor ouderen, Yoga bij chronische pijn, yoga voor mannen, yoga voor jongeren, meditatie enz. Dus kom gerust eens langs en ervaar een gratis proefles.

Inschrijven Yoga

"Yoga is voor mij veel meer dan een wekelijkse les. Het is een andere manier van bewustzijn, denken, leven en voelen. En het besef dat "laat het zijn..." okay is."

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2022   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.