Yoga in Aarle Rixtel

Waarom kiezen mensen in Aarle Rixtel voor yogalessen in Deurne? Omdat we Ashtanga Yoga aanbieden als lifestyle programma. Een unieke yogavorm waar mensen graag 15 - 20 minuten rijden voor over hebben.

Waarom? Omdat ze impact willen ervaren! 
Niet vrijblijvend een yogalesje volgen, maar daadwerkelijk begeleid worden in een eigen yogaroutine, persoonlijk aangepast zodat het JOUW leven kan ondersteunen. En zodat het JOUW doelen kan verwezenlijken.
In onze Yoga begeleiding zijn we down to earth, oftwel: met beide benen op de grond.  We benaderen de practice van Yoga op een pragmatische manier om tot praktische resultaten te komen.

Niet alleen maar stretchen en rekken en houdingen doen: we verliezen de oorspronkelijkheid van yoga niet uit het oog!
De mentale ontwikkeling waarbij we onze gedachtepatronen en onze valkuilen transparant maken. 
De oude oosterse filosofie aangepast naar de mens in het moderne westerse leven. We gebruiken de yoga kennis zodat jij kunt toegroeien naar de fijnste versie van jezelf. 

Dat wil zeggen dat wij niet blindelings vaste, zogenoemde "traditionele" regels handhaven omdat dat nou eenmaal zo hoort of ooit geschreven is, maar dat we kijken vanuit respect hoe yoga voor JOU kan werken. In JOUW leven zoals het nu is. En met JOUW lichaam zoals het is. 
Zelfacceptatie, zelfzorg, en tevredenheid, zijn hierin belangrijke aspecten. Maar ook openstaan om te leren en de wil om te reflecteren zijn hier onderdeel van. Soms dagen we je uit en soms trappen we op de rem.

Zodat jij altijd weer je balans kunt vinden en krachtig in het leven kan staan. Dat je zodanig mentale en fysieke veerkracht en stabiliteit opbouwt dat je oké bent met oncomfortabele siuaties. Met meer bewegingsvrijheid. Zowel in je lijf als in je bol. Zodat jij beter kan intunen op hoe je je voelt, wie je wilt zijn en hoe je je leven vorm wilt geven. Wij helpen jou jezelf te helpen. 

Wij als docententeam overleggen met elkaar, iedere cursist is bij ons bekend. Er heerst een prettige persoonlijke sfeer waarin vrijheid-blijheid naast oprechte betrokkenheid staat. 

Voor iedereen die op een eigentijdse manier lichaam en geest wil verzorgen.
Helder, praktisch, persoonlijk en duidelijk. Daar staan we voor. 

Zin om effort te leveren? Klaar voor verandering? 
Boek een gratis proefles. 

Wat onze cursisten schrijven ...

  Info & voorwaarden

  Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
  Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

  Contact

  Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  © 2008 - 2024   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen