Yoga en sport

Of je nu aan hardlopen doet, wielrennen of voetbal: yoga is altijd een goede aanvulling. Bij veel sporten belast je je lichaam vrij eenzijdig. Ondanks dat je misschien wel veel bewegingen maakt, zijn de spieren altijd op hetzelfde aspect gericht. Blessures liggen dan al gauw op de loer. 

Met yoga boor je meerdere aspecten van je lichaam aan. Lenigheid, kracht, ademhaling, concentratie, bewustzijn, soeplesse, balans. Dit alles wordt getraind in één work-out. Ook bevordert yoga het herstel en kunnen afvalstoffen, zoals lactaat, eerder uit het lichaam worden verwijderd. Je kunt het zien als een herstel traning. 

In onze lessen, en met name de Ashtanga yoga lessen, komen regelmatig hardlopers, wielrenners, tenissers,golfers en voetballers om hun lichaam en geest te verzorgen. Het is geen zweverige les, maar een praktische training waarbij je leert je lichaam te gebruiken op een goede manier. 

We nodigen je uit om eens een les te ervaren. Je wordt begeleid om meer te halen uit je loop-, wielren,- tennis,-, schaats, golf, of voetbaltraining.

Wat onze cursisten schrijven ...

  Info & voorwaarden

  Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
  Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

  Contact

  Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  © 2008 - 2024   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen