Frequently Asked Questions

Hier vind je de meeste antwoorden op jouw vragen. Als je toch nog een vraag hebt die er niet bij staat, aarzel niet om contact op te nemen. 

Algemeen

Wat is het verschil tussen yoga en zenmeditatie?

In de yogalessen kun je elk moment instromen. Yoga is een fijne manier om tot rust te komen en een moment van ontspanning in je week in te bouwen. Elke yogales is verschillend.

De zenmeditatie lessen kenmerken zich door een vaste structuur en een opbouwene karakter. De introductiecursussen duren 5 maanden en dan stroom je eventueel door naar de doorgaande lessen. Zenmeditatie is een methode om inzichten op te doen, en om te leren hoe om te gaan met het leven. Het is een levenskunst. Je wordt geadviseerd om thuis elke dag 2 x 20 minuten te mediteren. Het is een proces wat verder gaat dan alleen maar ontspanning. 

Hoe boek ik een les?

Je meld je eerst aan in ons reserveringssysteem. Dat doe je via het lesrooster. Dat kun je hier doen. Dit heet momoyoga.  Deze app kun je downloaden. En dan kun je je registreren. En daarmee boek je een les.

Hoe koop ik een abonnement?

Dat doe je via dit inschrijfformulier.

Financieel

Hoe lang duurt een abonnement?

Een abonnement wordt afgesloten voor een minimale periode van 2 aaneengesloten kalendermaanden en wordt daarna automatisch stilzwijgend omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Je kunt dus na 2 KALENDERmaanden elke maand opzeggen, altijd eindigend op de laatste dag van de maand.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?
Beëindiging van een abonnement kan alleen gecommuniceerd worden per mail. Kalendermaand opzegtermijn houdt in: Bij een opzegging die bij Joy of Yoga binnenkomt op of na de 4e van de maand, dan wordt het abonnement een kalendermaand later stopgezet, eindigend op de laatste dag van de maand. Zet hier je abonnement stop.
Een abonnement wordt afgesloten voor een minimale periode van 2 aaneengesloten kalendermaanden en wordt daarna automatisch stilzwijgend omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Je kunt dus na 2 KALENDERmaanden elke maand opzeggen, altijd eindigend op de laatste dag van de maand.

 

Ik heb nauwelijks gebruik gemaakt van de lessen. Krijg ik mijn geld terug?

De cursist is zelf verantwoordelijk voor de continuïteit in deelname van de lessen. Een les die niet gevolgd is kan binnen jouw lopende abonnement worden ingehaald op basis van beschikbaarheid. Er wordt geen financiële of andere regeling getroffen voor lessen die niet gevolgd zijn. Bij einde abonnement of strippenkaart vervallen alle eventuele resterende inhaallessen. Continuïteit van het bijwonen van de lessen en het gebruik van het abonnement of strippenkaart, als ook communicatie met Joy of Yoga hierover is de verantwoordelijkheid van de cursist. Bij onterechte stornering door de cursist ingezet zal Joy of Yoga  een vordering ter incasso uit handen geven en komen alle gerechtelijke en buitengerechtelijkse kosten voor rekening van de niet rechtmatig handelende cursist.

Hoelang is een strippenkaart geldig?

De geldigheidstermijn van een 10-strippenkaart eindigt automatisch na 6 maanden of na 10 lessen.

De geldigheidstermijn van een strippenkaart eindigt automatisch na 2 maanden of na 4 lessen.

Waarom betaal ik in de vakantie sluitingsweken wel het hele lesgeld?

Tijdens de 7 jaarlijks geplande vakantieweken alsmede tijdens nationale feestdagen is de studio dicht. Het maandelijkse abonnementsgeld is een gemiddeld bedrag over het 52 weken per jaar. De cursist behoud het recht om deze gemiste les(sen) in te halen. 

Wat onze cursisten schrijven ...

Info & voorwaarden

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Contact

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© 2008 - 2023   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen